Arquitectes tècnics projectes i obra

Arquitectes tècnics projectes i obra

B2B

Direcció d'execució de projectes d'habitatges unifamiliars, plurifamiliars i edificis terciaris.

Des de NavarroTècnics realitzem direcció dexecució de projectes per primerament aconseguir els objectius principals del projecte/obra especificats i dins labast, el temps i els costos definits. Qualsevol tipus de projectes d’obra i promocions, ja siguin a habitatges unifamiliars i plurifamiliars com a edificis terciaris.

Project Manager en rehabilitacions i reformes

Oferim els serveis de Coordinació de tots els actors involucrats i de totes les activitats per poder complir els objectius de projecte sigui reformes o rehabilitacions. Garantim la qualitat i la rendibilitat, proporcionant un valor afegit gràcies al fet que disposem de professionals formats en competències específiques amb una visió tan tècnica com de direcció de projectes, així com una dilatada experiència en el sector.

Coordinació de Seguretat i Salut (Facility manager) d'habitatges unifamiliars, plurifamiliars i edificis terciaris.

Als nostres serveis de Coordinació de Seguretat i Salut a Obra garantim que a totes les obres es compleixi el reglament de la Prevenció de Riscos Laborals, sense que la gestió del projecte perdi agilitat d’execució. Realitzem aquest tipus de servei en qualsevol tipus de promoció, ja siguin habitatges particulars i en edificis terciaris, com Facility manager per a oficines i locals comercials.

Urbanisme

Col·laborem amb tot tipus d’empreses constructores, estudis d’arquitectura, enginyeria i d’altres on oferim serveis de caràcter multidisciplinar, realitzant: instruments de plantejament i gestió urbanística, projectes d’urbanització, projectes de parcel·lació, sagregació i reparcel·lació, informes tècnics per a emissió de llicències i gestió urbanística.

Start typing and press Enter to search