Construcció d’obra nova, Cases pasives Passivhaus i habitatges NZEB

Construcció d’obra nova, Cases pasives Passivhaus i habitatges NZEB

B2C

Edificacions i habitatges NZEB

Dins la nostra filosofia d’edificació sostenible, saludable i amigable amb el medi ambient, hi ha una de les nostres especialitats, els habitatges NZEB amb consums energètics nuls. Aquestes edificacions de consum gairebé nul, són aquelles que consumeixen la mateixa energia que generen a partir de fonts renovables produïdes al mateix habitatge oa prop seu.

Navarro Tècnics som especialistes en dissenyar i construir aquest tipus d’habitatges amb fonts d’energia renovables efectives perquè es generi de manera sostenible tota aquella energia que es consumeix. A més, aquest tipus d’edificacions no sols aporta beneficis relacionats amb el medi ambient, sinó també al propietari de l’habitatge a causa del poc cost energètic a l’habitatge.

Cases pasives o Passivhaus

A diferència dels habitatges NZEB, les Passivhaus o bé cases passives que realitzem, són aquelles a les quals millorem l’eficiència energètica fins a un 90% del que seria un habitatge convencional. Per reduir al màxim lús denergia realitzem un estudi per optimitzar lorientació de lhabitatge i així utilitzar al màxim la llum natural. També a nivell estructural s’han de minimitzar els ponts tèrmics a la construcció, controlant tots els detalls i els materials i components han de tenir un grau d’aïllament elevat. Cases ideals per estalviar energia i utilitzar al mínim fonts denergia fòssils.

Start typing and press Enter to search