Manteniment i rehabilitació d’edificis i habitatges

Manteniment i rehabilitació d’edificis i habitatges

B2C

A Navarro tècnics realitzem manteniment actiu per a la conservació i prevenció dels immobles per evitar o anticipar-nos als problemes i abaratir els costos derivats de la seva solució. Sobretot, normalment orientat a edificis històrics i als grans immobles, el manteniment és fonamental en aquests tipus de projectes.

Com fem els manteniments i què hi fem?

Realitzem tota mena d’accions destinades a la conservació de l’immoble, les rehabilitacions i els manteniments d’edificis per prevenir qualsevol tipus de deteriorament.

Tot això ho fem possible mitjançant la neteja, la restauració, la millora i el seguiment de les estructures i dels seus espais. Amb el manteniment de l’edifici, s’aconsegueix una revaloració contínua i s’abarateixen els costos de l’arranjament.

També, és important saber que amb el continu manteniment i control exhaustiu que fem des de Navarro Tècnics, estalviareu possibles grans derrames de diners en un futur. A més, l’edifici ha de passar una inspecció tècnica, diverses vegades, si no s’ha realitzat cap manteniment constant, es poden trobar imperfeccions que impedeixen la correcta habilitat, i podria posar en perill els llogaters o tercers que habiten a l’edifici.

Abans de començar un manteniment de limmoble actiu, realitzem rehabilitacions dedificis considerant: Instal·lacions, Accessibilitats, Eficiència i estalvi energètic, Habitabilitat de les zones comunes i habitatges, reestructuració despais, etc. A més, també realitzem rehabilitacions integrals a edificis on intervenim a més en estructura o fonamentació, cobertes, xarxes d’aigua, instal·lacions elèctriques, tancaments, façana, revestiments interiors, ascensors, etc.

Start typing and press Enter to search