Inspeccions i informes tècnics

Inspeccions i informes tècnics

B2B

Inspeccions tècnicas d'edificis

A NavarroTècnics ens especialitzem en la realització d’inspeccions tècniques d’edificis (ITE). Entenem que la seguretat i el bon estat del vostre edifici són fonamentals, per això oferim un servei d’alta qualitat i professionalitat. Els nostres tècnics especialitzats realitzaran una revisió detallada de totes les instal·lacions i elements constructius del seu edifici, detectant possibles problemes o defectes i proporcionant recomanacions per solucionar-los. A més, complim totes les normatives i regulacions exigides per les comunitats autònomes espanyoles.

A NavarroTècnics, ens comprometem a proporcionar un servei ràpid, eficient i transparent, brindant un informe detallat i fàcil d’entendre per a la vostra tranquil·litat. A més, oferim preus competitius i adaptats a les vostres necessitats.

Cédulas de habitabilidad

Les cèdules d’habitabilitat és un document legalment obligatori en algunes comunitats autònomes espanyoles que acredita que un edifici és apte per habitar.

Els nostres tècnics especialitzats s’encarregaran de fer una inspecció exhaustiva del seu edifici, verificant que compleixi totes les normatives i regulacions exigides per les comunitats autònomes espanyoles quant a seguretat, salubritat, accessibilitat i conservació.

Certificados y legalizaciones

Els certificats i legalitzacions a la construcció són documents necessaris per garantir que un edifici compleix les normatives i regulacions establertes per les autoritats competents. Aquests inclouen certificats dhabitabilitat, cèdules deficiència energètica, declaracions de compliment de seguretat, entre altres.

És important tenir en compte que sense aquests certificats i legalitzacions, un edifici no podrà ser utilitzat i pot ser sancionat. NavarroTècnics s’encarrega de fer i expedir aquests certificats i legalitzacions per garantir el compliment de les normatives i la seguretat dels edificis.

Dictámenes y peritajes

Els dictàmens i els peritatges són informes tècnics elaborats per experts en una matèria específica, que s’utilitzen per determinar la causa d’un problema, valorar un bé o establir una opinió tècnica.

A NavarroTècnics, comptem amb tècnics especialistes en diverses àrees que ofereixen dictàmens i peritatges per resoldre controvèrsies o per aportar informació tècnica en diferents processos legals o administratius. Aquests dictàmens i peritatges són realitzats de manera objectiva i professional, basant-se en els estudis i experiència del tècnic.

Asesoramiento técnico

L’Assessorament Tècnic en la construcció és un servei que proporciona consells, recomanacions o solucions per a la planificació, el disseny, la construcció i el manteniment d’edificis i estructures. A NavarroTècnics, comptem amb tècnics especialitzats en la construcció amb àmplia experiència en el sector, que ofereixen assessorament tècnic per ajudar els nostres clients a complir les normatives i regulacions, garantir la seguretat i la qualitat dels edificis, millorar l’eficiència energètica i reduir els costos.

L’assessorament tècnic a la construcció és essencial per garantir l’èxit de qualsevol projecte de construcció.

Start typing and press Enter to search